ČPP – LEFT
ČPP – RIGHT
ČPP – TOP

Pavin: Johnson se se svým trestem vyrovnal bravurně

25.08.2010 | Aneta Zárubová | publikováno v rubrice Novinky
A A A

Pavin pochválil Johnsona za způsob, jakým se vyrovnal se svými dvěma trestnými ranami, které ho rázem poslaly až na páté místo PGA Championship. Ztratil tak díky nim šanci na výhru svého prvního majoru.

Šestadvacetiletý hráč na US PGA Championship vedl o jednu ránu a zbývalo mu odehrát už jednu jamku, když se jeho hůl dotkla země na místě, které je považováno za bunker. Stalo se tak před jeho druhým úderem, jamku zahrál na bogey, jen k tomu pak musel připočítat dvě rány.

Kapitán amerického rydercupového týmu, Corey Pavin, uznal způsob, jakým Johnson trestné rány, přijal. Pavin řekl, že to byla nešťastná událost, pravidla jsou ale prý pravidla. Dodal: „Jednu věc si budu pamatovat, a sice, to jak se Dustin k věci dospěle postavil. Nedovedu si představit hráče, který by situaci zvládl lépe.

Debata o tvrdosti tohoto trestu ale stále pokračuje. Johnson totiž odpaloval z místa, kde před tím stáli diváci. Útěchou mu může být, že se i tak automaticky dostal místo v týmu proti Evropě. Pavin is se stále ještě nerozhodl, jestli 12. září obsadí Tigera Woodse.

„Myslím si, že je pro golfistu velmi důležité, aby se poučil ze svých chyb a celkově vyspěl. V Dustinovi jsem tento růst letos viděl,“ uzavřel Pavin.


Aneta Zárubová

Počet přečtení: 1 148
Komentáře

Zapoj se do diskuze

Jméno:
E-mail:
Váš příspěvek:

TOPlist
Mediaboard Square 300 Skanska
Square 300 Šípková 25. 9. – 8. 10. 2017